Sponsringar

Varje år avsätter vi en del av våra intäkter till olika angelägna ändamål. Det kan vara idrott, kultur, eller insatser för människor i andra delar av världen som behöver vårt stöd. Vi tror starkt på att ge tillbaka till samhället och att på detta vis investera i framtiden.

IBK Lund

IBK Lund är en innebandyklubb med verksamhet i Södra Sandby, Dalby och Lund. Klubben startades år 2015 då två tidigare klubbar, Lugi IBK och IK SödraDal, slogs samman och bildade en gemensam förening. Klubben har nu blivit Skånes största innebandyförening samt en av de största i Sverige. För den nya klubben var målet att spela i den högsta ligan och samtidigt erbjuda motionsspel på seniorsidan.
IBK Lund ligger oss varmt om hjärtat eftersom en av våra medarbetare, Anna Nilsson, är lagkapten i damlaget som spelar på elitnivå i Sveriges högsta serie, Svenska Superligan. Vi är därför stolta över att stödja klubben både ekonomiskt och genom aktivt engagemang.

Wegbratt foundation – Karimba Primary Kenya

Wegbratt Foundation bidrar långsiktigt till barns hälsa, utbildning och välmående i den lilla byn Karimba vid foten av Mount Kenya. Alla elever får dagligen ett mål varm och näringsriktig mat som gör att de orkar komma till skolan, och lära sig när de är där. Fonden bidrar också genom att bistå de mest behövande eleverna och familjerna med skor, kläder och studierelaterat material samt i projekt som gör att byn Karimba, och dess skola, utvecklas.
Vi valde att samarbeta med Wegbratt Foundation eftersom varje insamlad krona går direkt till de behövande i Kenya. Organisationen har inga administrativa omkostnader, vilket garanterar att vårt stöd når de som verkligen behöver det. Vi strävar efter att göra en betydande insats och främja entreprenörskap även i ekonomiskt utsatta regioner. Genom detaljerade rapporter och dokumentation i form av bilder får vi följa de positiva förändringarna och bevittna den betydande påverkan organisationen har på byn.

Malmö Redhawks – Hockeyns Dag

Malmö Redhawks arrangerar årligen Hockeyns Dag i samarbete med Min Stora Dag för att samla in pengar till välgörande ändamål. Min Stora Dag är en organisation som skapar glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. År 2024 har vi valt att stödja Malmö Redhawks i detta initiativ och bidra till både Min Stora Dag och Malmö Redhawks ungdomsverksamhet.